Hola!

Sunt Lavinia Iuliana. Mi-am considerat mereu numele de familie mai complicat și, de aceea, am refuzat (adesea) să mă prezint ca fiind Lavinia Iuliana MOLOCINIUC. Așa a fost până să conștientizez, de fapt, importanța numelui meu (mai ales când ești jurnalist și semnezi un articol) și mi l-am asumat pe deplin, iar acum: mă mândresc. Așa că…

Sunt Lavinia MOLOCINIUC.

Unde mă puteți găsi | citi?

Facultate | JURNALISM | RELAȚII PUBLICE ȘI PUBLICITATE
Am ales să o iau pe un drum necunoscut, dar dorit de mic copil – Facultate de Litere, Specializarea Jurnalism și Științe ale Comunicării, de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – Iași fiind și acasă pentru mine. Jurnalismul a fost o provocare (timiditatea ridicându-mi mereu bariere în calea spre afirmare), însă una frumoasă, care speram să mă maturizeze – ca om și ca viitor jurnalist. Și a făcut asta sau cel puțin asta simt eu.

Acum, sunt studentă la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, la Relații Publice și Publicitate | Hah, PR.

Președinte | ASOCIAȚIA STUDENȚILOR JURNALIȘTI

Fiind acolo, la Jurnalism, pe holurile Facultății de Litere, i-am cunoscut pe ei – cei din Asociația Studenților Jurnaliști, cea mai faină familie. Cu ei a venit maturizarea, prin ei am cunoscut satisfacția personală și apoi, mi-am creat responsabilități frumoase, din drag pentru o inițiativă pornită în 2007. Am fost președinte ASJ.

Apoi, vicepreședinte al Asociației Studenților Jurnaliști

PR | SERILE FILMULUI ROMÂNESCcel mai drag festival

Cum n-ai auzit? Cel mai fain festival de film românesc din Iași (și din țară, dacă mă întrebi pe mine). Festivalul acesta și asociația m-au pregătit și mai mult pentru jurnalism – adevăratul jurnalism.

Agitație, nebunie, oameni mulți, ieșeni fericiți, voluntari energici, emoții, prietenii, poze și iar poze, postări, live-uri, iar postări, event-uri, interviuri cu actorii noștri dragi, instastory-uri de la cele mai bune producții românești ale anului, muncă și poate oboseală, dar totuși o experiență nouă pe care mă bucur că am avut șansa să o trăiesc.

Bucuria asta de experiență a durat din anul 2018 până în la începutul anului 2022.

PR | CENTENARUL FILMULUI ROMÂNESC | cel mai drag proiect

În an Centenar am promovat istoria României, prin filme (românești, bineînțeles). O caravană și 100 de episoade | prin toată țară, în fiecare weekend. A fost o bucurie să fac parte din echipă, o onoare să colind țara în lung și-n lat alături de unii dintre cei mai buni actori ai României, o împlinire că am putut face ceea ce îmi place atât de mult | PR.

Proiect încheiat, bucurie multă. Centenarul Filmului Românesc este cel mai drag proiect al meu – pentru că mi-a deschis mintea, mi-a deschis uși și drumuri și mi-a oferit oportunități de nerefuzat.

Din anul 2018 până în 2021 am fost redactor The Trust Word, una dintre oportunitățile frumoase.

Din octombrie 2021, fac parte din echipa Unirea Hotel & SPA. PR și aici, cu bucurie (și responsabilitate).

Îmi place să visez, să scriu, să fiu multitasking, să iubesc… oamenii, momentele, amintirile.

Publicitate