2021 nu a început deloc așa cum mi-am imaginat, iar prima lună din an a fost complet dezamăgitoare, încărcată, lungă, grea, cu insomnii, frustrări și altele. N-am să povestesc despre asta pentru că vreau să-mi revin, să uit, să iau doar lucrurile bune din ianuarie și să merg mai departe. Mai sunt alte 11 luni de care am șansa să mă bucur. Ce-i drept, ianuarie mi-a dat niște lecții de viață.

Februarie a venit cu prima vacanță din an 🙂 și prima în cupluri, cu Lucian, Adelina și Andrei.

M-am bucurat și de zăpadă, la Durău, dar în același timp, se făcea un peisaj de basm și acasă, la Iași. Așa că, de la zăpadă, m-am întors la zăpadă. Am luat o energie faină de acolo și cred că am adus-o la Iași, așa încât să fiu gata să fac tot ce mi-am propus anul acesta. Veștile bune deja începeau să vină, chiar înainte de a pleca de la Durău, așa că voi considera această vacanța ca fiind: restart year.

Ce a fost interesant la această excursie?

Mi-am dat tot timpul din lume să mă relaxez, să dorm, să respir aer curat, să mă liniștesc și am fost așa „bine cu mine” și m-am bucurat de oamenii mei faini încât… cele mai frumoase momente nu sunt „captive” în niște fotografii, ci libere prin mintea mea. Nu mi-am făcut nicio poză. Am doar una pe pârtie cu Lucian și una „cu magnet” pentru frigider, tot cu el.

Apoi, m-am oprit să fac niște poze la peisaj, la întoarcere. Să ne începem anul, zic.

Oricum, văzusem că a fost mercur în retrograd și am să dau vina pe asta. În rest, eu sunt bine. Mă pun la punct și voi fi la punct cu toate. Povestea din această lună (și din acest articol) este că poți fi bine, dacă îți impui asta.

Oricâte rele ți se întâmplă, nu uita că există un bine care te salvează de tot (căci binele învinge mereu) – în oamenii faini din viața ta, în pasiuni, în dorințe, visuri și familie.

Când nu mai poți, mai poți puțin – Ia o pauză, mergi într-o vacanță și totul va reveni la normal.

Sper să revin curând și cu alte noutăți aici!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s