A început 2021, încep și eu.

Am revenit. Cu bateriile încărcate și… multe planuri pentru 2021. Am multe visuri… ah, cât sunt de visătoare. Dar până în ultima zi din an, voi crede în ele.

Îmi doresc să fac tot ce mi-am propus. E primul an în care îmi propun ceva, pe termen lung, chiar din primele zile și am să mă încăpățânez să realizez. N-am să zic despre planuri, visuri, idealuri. Dar vă spun asta: vreau și trebuie să fie anul meu (nu că celelalte nu au fost, dar vreau să lucrez și mai mult la mine).

M-am trezit, în prima zi din an, și mi-am spus că va fi cel mai fericit an al meu și am toată încrederea că nu mă înșel. Simt asta!

Am întârziat să scriu aici, pentru că speram să vin cât mai repede cu un reportaj, un articol sau un interviu… ca să încep anul în forță, nevăzând subiectul important lângă mine.

Eu spun povești, adesea. Și trăiesc în ele, de cele mai multe ori. Și îmi propun asta și în 2021. Așa că prima poveste poartă numele Bianca Gabriela.

Bianca e o prietenă, din asociație, la care țin mult. E sinceră, de o inocență copleșitoare și talentată. Aveam talentul în fața mea și târziu l-am observat. Îi place să citească, să zâmbească și… să picteze, să scrie o poveste grafică, să „citească” o persoană, apoi să deseneze ce a înțeles din ea. Bianca m-a înțeles pe mine!

E primul cadou pe care l-am primit în 2021. Dar un cadou special. Pentru că l-am primit când nu mă așteptam, de la cine nu aș fi crezut (dar așa mi-am găsit subiectul de articol).

Și nu mi-a plăcut doar mie. Singurul critic este ea.

Eu vă spun: am ajutat-o să uite puțin, cât m-a desenat, de sesiune. În rest, îi rămân datoare că m-a citit așa bine.

Eu scriu povești, Bianca m-a scris pe mine, în linii, puncte, cercuri și culori.

Publicitate

2 gânduri despre „Oamenii care te pot „citi”, te vor desena mai bine

  1. Frumos ceea ce scrii si cred ca a desena sau a picta un om folosind nu numai pensula dar si caracteristici clare de iubire si dragoste atunci si conturile si culoare acelei picturi devin un minunat pastel. Părerea mea ca si fost desenator in graffiti si culoare.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s