Cea mai dragă asociație studențească | Asociația Studenților Jurnaliști (ASJ). Din 2007. 

Din 2017 m-am alăturat. 

Din 2018 președinte. 

Din 2020 am ales să îi formez și pe alții. Diana Nechita este cea care m-a convins să îi las în mâini asociația pe care o iubesc cel mai mult. 

ASJ este o asociație de suflet, cu oameni puțini, dar atât de calzi. Voluntari care sper să iubească asociația cel puțin pe jumătate cât o iubesc eu. Mie, Asociația Studenților Jurnaliști mi-a oferit tot ce se putea, pe plan profesional (plus mulțumirea sufletească). Prin ASJ am intrat în echipa care organizează din 2010 festivalul (iubit) SFR, apoi în echipa minunată a Celor de la Artis. Să nu uit de proiectul național (și internațional) Centenarul Filmului Românesc | cel mai drag proiect al meu.

Și datorită acestor colaborări pe care le-am inițiat prin ASJ, am obținut și job-ul. 

Asociația Studenților Jurnaliști mi-a deschis uși frumoase, motiv pentru care am simțit să-mi fac responsabilități frumoase | din acest motiv am coordonat activitatea ASJ (plus oamenii – numiți simplu prieteni). În ASJ cunoști oameni faini. Oamenii mei cei mai faini sunt (Andreea C., Diana M., Diana N., Corina G., Andrei G.).

Am întâlnit actori, regizori și oameni din media. 

Am organizat festivaluri de film.

Am călătorit în toată țara.

Am văzut filme.

Am făcut PR. 

Și, sigur, lista este mult mai lungă. Și ca să ajung să fac (și să trăiesc) toate acestea, am arătat: implicare, seriozitate, punctualitate, pasiune și dorință | Poți trăi și tu asta! 

Dar nu scriu acest mesaj pentru că ar fi o despărțire. Din contră, e o continuare firească și vreau să vă spun că asociația poate fi oportunitatea voastră frumoasă (așa cum a fost și pentru mine). Asociația Studenților Jurnaliști a lansat formularul de înscriere pentru anul 2020-2021 | anul atipic al lumii sau anul online-ului (pentru că și la noi vor fi: ședințe/întâlniri/workshop-uri/evenimente online). 

Anul trecut mă bucuram de emoțiile reîntâlnirii, de emoția primei ședințe cu noii voluntari. Online-ul aproape că omoară emoțiile acestea (și spun asta deși lucrez cu online-ul). Un ecran va permite colaborarea noastră pentru o perioadă. 

Dar, să fie bine! 

Să fie bine pentru Diana. 

Pentru Asociația Studenților Jurnaliști. 

În 2019 scriam asta pe asjiasi.com: „În vara lui 2018 a venit propunerea care avea să-mi schimbe studenția: Președinte ASJ. Am acceptat greu, din motiv că îmi era frică să nu dezamăgesc și să nu fac lucrurile greșit, să nu stric munca de 11 ani a unor studenți care au investit timp și suflet. Munca lui Andrei Giurgia, cel care mi-a dat speranță și m-a încurajat. Și da, noroc de Corina care îmi tot spunea că sunt în stare să fac singură asta. Ai nevoie de prieteni în facultate. Acum, sunt aici – după primul meu an de președinte, dornică de mai mult, mai experimentată, mai pusă pe treabă. Cine-i cu mine?” și cu mine a fost toată lumea, iar acum, după tot acest timp, mi-am dat seama de ceva: nu am dezamăgit (sau asta îmi place să cred). Asociația are 13 ani de activitate și, practic, trei ani (și vor mai fi) în care sunt mândră și fericită să spun că și eu am investit timp, suflet și pasiune.

*Dacă ești convins, tot ce trebuie să faci e să completezi formularul și să aștepți veștile bune

Sper să iubești ASJ-ul. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s